Zo všetkých sektorov prenájmu je prenájom podujatí najnáročnejší s najrozmanitejšími požiadavkami, pracovnými postupmi a požiadavkami na funkcie. S toľkými rôznymi líniami akcií na prenájom, s prideľovaním posádok, subdodávateľskými prenájmami a toľkými ďalšími variantmi, aby ste efektívne spravovali túto obrovskú zložitosť, potrebujete cenovo dostupný, ľahko použiteľný, výkonný a na funkcie bohatý softvér na prenájom podujatí vytvorený pre vaše odvetvie.

Špecifické požiadavky na softvér na prenájom udalostí

Event hire software makes spectacular events easy

V HireHop nechceme, aby ste zmenili svoj pracovný postup, je to predsa vaša vec a mali by ste ho prevádzkovať tak, ako chcete, a nie na základe obmedzení iného softvéru. To je dôvod, prečo existuje mnoho spôsobov, ako urobiť to isté v HireHop, ako aj možnosť prispôsobiť si to tak, aby to fungovalo tak, ako chcete, a robiť to, čo chcete, aby robilo, nie naopak.

HireHop bol postavený s ohľadom na zložitosť prenájmu podujatí. Postavené s funkcionalitou, aby bol váš pracovný tok efektívnejší a nákladovo efektívnejší bez toho, aby ste museli zaplatiť banku, čím pomôžete plynulejšiemu chodu vášho podnikania. Získate tak viac času a peňazí na rast svojho podnikania, namiesto toho, aby ste strácali čas na správu alebo boj so softvérom na obídenie vašich pracovných postupov.

Event Hire Software quote documentsVytvárajte úžasne vyzerajúce dokumenty

Základná alebo zle vyzerajúca cenová ponuka môže vážne poškodiť vašu povesť a to, ako vás vnímajú klienti. HireHop vám pomáha vyčnievať z davu a poskytuje vám ďalšiu výhodu tým, že umožňuje vašim zákazníkom vidieť, že vaša prezentácia dokumentov je rovnako profesionálna ako služba, ktorú ponúkate.

HireHop má najpokročilejší a zároveň ľahko použiteľný dokumentový stroj na svete, ktorý vám umožňuje vytvárať úžasné a profesionálne vyzerajúce cenové ponuky jediným kliknutím myši.

Zabráňte sklamaniu zo straty lukratívnych prenájmov podujatí vďaka základným cenovým ponukám a nechajte HireHop, aby vám dal výhodu nad vašimi konkurentmi.

Osvetlenie, zvuk, vybavenie a softvér na prenájom AV

AV, Lighting, rigging, furniture, catering and sound equipment rental software

Niektoré z najväčších spoločností na prenájom zariadení, AV, osvetlenia a zvuku na svete teraz využívajú HireHop, pričom všetky prechádzajú zo svojho starého softvéru, svedectvo o tom, aký silný a prospešný je HireHop a aký prospešný môže byť pre vás.

HireHop nielen spravuje vaše zásoby, ale dokáže zaznamenať testy Loler a ďalšie testy, ako aj vytlačiť certifikáty o testoch pre všetky položky na zákazke doslova stlačením tlačidla. Má funkciu viacerých skladov, vrátane prenájmu medzi skladmi a dokonca aj modulov plánovania posádky.

Furniture and set hire softwareSoftvér na prenájom podujatí a nábytku

Spoločnosti na prenájom nábytku a iných podujatí majú svoje vlastné jedinečné požiadavky, od používania produktových kódov až po rámy stoličiek s rôznymi možnosťami sedacích vankúšov, čo HireHop nielen má, ale tiež uľahčuje používateľovi správu. Keďže niektoré z najväčších spoločností na prenájom nábytku teraz využívajú HireHop, môžete si byť istí, že prechodom k nemu ste urobili správne rozhodnutie.

Spravujte produkciu podujatí pomocou softvéru na prenájom

Každé podujatie je iné, niektoré podujatia, ako napríklad vaše vlastné produkcie, budú založené na jednodňovom prenájme za vyššiu základnú cenu, iné, ako napríklad prenájom do divadla, sú založené na divadelnom týždni alebo štandardnom prenájme trojdňový týždeň atď.  HireHop je jediný softvér na prenájom vybavenia, ktorý dokáže s ľahkosťou zvládnuť všetky tieto rôzne cenové požiadavky, ako aj množstvo spôsobov, ako zľaviť z radov alebo celých zákaziek, aby ste splnili rozpočet vášho klienta a zároveň vám umožnil spravovať svoju ziskovú maržu.
Vďaka týmto a ďalším jedinečným funkciám je HireHop ideálny na správu vašich udalostí, nákupných objednávok a prenájmov, ktoré im ponúkate.

Hire software barcodeČiarové kódy pre softvér na sledovanie majetku

Niektoré spoločnosti čiarovým kódom svojich produktov, iné nie. HireHop môže pracovať s čiarovými kódmi alebo bez nich, alebo dokonca kombináciou oboch scenárov. HireHop môže dokonca vygenerovať čiarové kódy za vás, alebo môžete použiť už existujúce čiarové kódy. HireHop tiež funguje s takmer každým snímačom čiarových kódov, aj keď na bežných čiarových kódoch alebo QR kódoch, funguje dokonca aj s RFID štítkami.

Bezplatný softvér na prenájom podujatí

Keďže naším princípom je dodávať produkt, ktorý pomáha spoločnostiam na prenájom podujatí, ako je tá vaša, ponúkame dokonca bezplatnú verziu softvéru HireHop pre malé spoločnosti s jedným používateľom, aby sme im pomohli rozbehnúť sa.

Vyskúšajte HireHop ešte dnes zadarmo alebo kontaktujte nás a dohodnite si bezplatnú ukážku.